fbpx
KOMPLEX fájdalomterápia

a Medical Healing Pointban

Válaszd KOMPLEX fájdalomterápiánkat és szabadulj meg a fájdalomtól akár néhány óra* alatt!

Egészségközpontunk speciális fájdalomterápiás központként is működik, így a váratlanul érkező, akut fájdalmak esetén lehetőség van gyors és hatékony segítségre!

Elsődleges célunk a fájdalom csökkentése, melynek érdekében kedvezményes árú** speciális, sürgősségi orvosi konzultációt biztosítunk számodra Papp János hagyományos kínai orvos, mozgás-és manuálteraputával. A konzultáció során felmérjük a jelenlegi állapotodat, hogy a számodra legmegfelelőbb és legeredményesebb kezelést tudjuk ajánlani. A kezeléseket egészségközpontunk képzett masszőrei és gyógymasszőrei végzik.

* A fájdalom végleges megszűnéséhez szükséges időtartam függ a fájdalom lokalizációjától, annak mértékétől, az egyéni sajátosságoktól (életkor, hidratáltság, fennálló alap-egészségügyi probléma) valamint a javaslat betartásának mértékétől.

* a konzultáció időtartama 15 perc, mely elegendő a mozgásszervi panaszok felmérésére és a javaslatok összeállítására.
Ára: 10.000 Ft/alkalom (bruttó)

eszközeink a gyógyulásod szolgálatában

Akupunktura kezelés - Medical Healing Point

akupunktúra

Az akupunktúra a hagyományos kínai orvoslás (HKO) része, és alkalmazása több mint 3000 éves múltra tekint vissza. Nagyon komplex és széles hatókörű gyógymód, mely idegi szinten hat, sejtregeneráló és gyors, hatékony fájdalomcsillapító hatása van.

A bőrfelszín alá meghatározott pontokba/kombinációkban szúrt hajszálvékony orvosi acél tűk a szervezet energiáját (Qi – csí) vezetik és neuro-kémiai változásokat indítanak el a testben.

Egyszerre hat az idegrendszerre, a hormonrendszerre és az immunrendszerre, melyek mind befolyásolják mozgásszervi működésünket.

Különlegessége, hogy a kezelés során endorfin, azaz boldogsághormon szabadul fel, amely kulcsfontosságú a szervezet öngyógyító folyamatainak működésében.

gerinc protokoll gyogyito masszazsok medical healing_point_budapest_nyugati

gerincprotokoll kezelés

A gerinc protokoll egy – a világon egyedülálló – magyar fejlesztésű kezeléssor, melyet a Medical Healing Point hagyományos kínai orvosa és manuálterapeutája, Papp János hozott létre. 

Az eljárás ötvözi a modern oszteopátia és a hagyományos kínai orvoslás manuálterápia eljárásait – a craniosacralis terápia, a Dorn-gerincteápia, az Alexander technika, a csontkovácsolás, a TuiNa kínai gyógymasszázs, illetve a kinesiotape módszer egyes elemeit.  

A meghatározott sorrendben elvégzett lazító és nyújtó fogások egy 1.5-2 órás folyamatot alkotnak. Már az első kezelés során azonnali fájdalomcsillapodás és 50-75%-os tartós javulás érhető el általa olyan esetekben is, mint a befagyott váll, a sérv vagy egy idegbecsípődés. 

lpg-orvosi-kezeles-odema-zsirtores-medical-healing-point

ICOONE® kezelés

Az ICOONE robotkarjaiban görgők és vákuumcsövek találhatók, amely minden egyes kezelés során intenzíven serkenti a mikrokeringést (vér és nyirok), amely az ülőmunka kötvetkeztében szinte ma már minden embernél sokkal lassabb a szükségesnél. A keringés mikrostimuláción keresztüli élénkülése pedig:
 • többszörösen hatékonyabbá teszi az akupunktúrát
 • csökkenti az ödémásodást
 • serkenti az öngyógyító folyamatokat
 • a természetes kollagéntermelődés fokozásával simábbá, egészségesebbé teszi a bőrt
 • képes eltüntetni makacs hegeket, sebhelyeket
 • csökkenti az izomfájdalmakat, szöveti gyulladásokat, ezért sportolók számára is rendkívül hatásos regenerációs eszköz.
A görgők alatt található lézerpontoknak köszönhetően pedig minden más jelenleg elérhető orvostechnikai eszköznél mélyebben képes behatolni a szövetekbe – ezáltal több mint 130%-os hatékonysággal dolgozik!
tradicionalis-thai-masszazs-medical-healing-point-egeszsegkozpont

eredeti thai masszázs

A thai masszázs különlegessége, hogy masszőrünk, Ju , szinte teljes testfelületével dolgozik, elősegítve ezzel a szervezet energizálását, harmonizálását.

Azonnal érezhető változásokat képes előidézni a mindennapos stressz csökkentése, a fejfájás enyhítése és a szorongásos állapotok oldása terén.

Nyújtásai megnyitják az energiaáramlást, ezáltal a szövetek könnyebben jutnak oxigénhez, így pedig a szív-és érrendszeri működésre is kiváló hatással van. 

Ju eszköztárában nagy szerepet kap a thai lábmasszázs technikája is, amely hasonló a reflexológiához, de szemléletében, mozdulataiban összetettebb, nem csupán szervi és szöveti, de érzelmi finomhangolásra is alkalmazható. 

gerinc protokoll akupunktúra fájdalom terápia medical healing point budapest

Szabadulj meg a fájdalomtól!

Az alábbi esetekben fordulj hozzánk bizalommal

 • Baleset ért, vagy valamilyen sportsérülést szenvedtél;
 • Stroke következtében az egyik vagy mindkét oldalon lebénultak a végtagjaid;
 • Akut vagy krónikus mozgásszervi fájdalomtól szenvedsz;
 • Ízületi gyulladásaid vannak;
 • Csontritkulást diagnosztizáltak Nálad;
 • Ideggyulladást diagnosztizáltak Nálad;
 • Rheumád van;
 • Munkádból adódóan komoly fizikai igénybevételnek vagy kitéve;
 • Sportoló vagy és versenyre készülsz.

csapatunk

Rendelőnkben magasan képzett szakemberek segítik a gyógyulásodat!

Papp János - Hagyományos kínai orvos - Medical Healing Point Egészségközpont - Budapest

HKO orvos, manuálterapeuta

“Orvosként felemelő látni, amikor csökkenteni tudom a stroke utóhatásait vagy egy lebénult végtagot újra mozgásra tudok bírni.”

Kránicz Róbert - TuiNa és gyógymasszőr - Medical Healing Egészségközpont - Budapest

Gyógy-és TuiNa masszőr

“Terápiás módszerem kettős hatású: az aktív embereket megnyugtatja, az energiahiánnyal küzdőket feltölti.”

Saisamorn Kanphukdee - thai masszőr - Medical Healing Egészségközpont - Budapest

Thai masszőr

“Lenyűgöz az emberi test összetettsége és az, ahogyan beszél hozzám. én pedig az érintéseken keresztül őhozzá.”

Boda Judit - egészségügyi specialista - Medical Healing Egészségközpont - Budapest

Fitness-wellness instruktor

“Az emberekkel való foglalkozás számomra több, mint bármi, amit korábban csináltam: a munkám nem csak hivatássá de szenvedéllyé is vált.”

Gyógyult pácienseink ajánlásával

“A stroke-om után sajnálatos módon nem tudtam mozgatni az egyik karomat, ami nagyon sok dologban akadályozott, megnehezítette az életemet. A doktor úr megvizsgált és már az első akupunktúrás kezelésnél a hónapok óta mozdulatlan végtagot meg tudtam emelni. Nem hittem a szememnek…Utána folyamatosan javult a helyzet, a karom már majdnem a régi! Ajánlom mindenkinek!”
(Anna)

Medical Healing Point - Hagyományos kínai orvoslás - Budapest

“Külföldre készültünk a párommal, de az utazás előtti héten egyik reggel alig bírtam kimászni az ágyból, annyira fájt a derekam. Teljesen kétségbe voltam esve, hogy így hogyan tudunk nekivágni az útnak. Bejelentkeztem a rendelőbe Papp János doktor úrhoz, aki az idő rövidsége miatt néhány akupunktúrás kezelést, injekciót, és egy speciális, általa kifejlesztett, ún. derékprotokoll kezelést is javasolt. Ennek a kúrának köszönhetően a hét második felére tünetmentes lettem, és nyugodtan, fájdalmak nélkül el tudtam utazni. Köszönöm! ”
(Andor)

Medical Healing Point - Hagyományos kínai orvoslás - Budapest

“Térdműtét előtt kerestem fel Papp János doktor urat. Az állapotfelmérést követően a doktor úr azt javasolta, hogy a térdemet nem kellene műteni, de a döntést rám bízta. Bíztam benne, és belevágtam a kezelésbe. Ma már nincsenek fájdalmaim, jól érzem magam. Nem beszélve a figyelmességről, nyugalomról, ami a rendelőben van. Köszönöm, Papp János Doktor úr!”
(Mária)

Medical Healing Point - Hagyományos kínai orvoslás - Budapest

“Diagnosztizált Sclerosis multiplexes betegként kerültem ide, ahol heti négy akupunktúra és kettő Power Plate tréning kombinációjától reméltem javulást. A változások már az első héten elkezdődtek, ugyanis reggel könnyebben és gyorsabban sikerült magamat átpattintani az ágyból a kerekesszékbe és a gyógytornám közben erősebb és szebb kivitelezést tudtam produkálni (hátizomgyakorlatnál magasabbra tudtam emelni a kezem, kobra póznál a medencém érinti a talajt, ami korábban 5-10cm-re volt). Ezt a gyógytornászom is megerősítette. Az inkontinenciám is csökkent”
(Eszter)

Medical Healing Point - Hagyományos kínai orvoslás - Budapest

“Fél éve egyre jobban és jobban fájt a lábam, majd a térdem. Ez a fájdalom anyira elhatalmasodott, hogy lépcsőzni nem tudtam, a végén már leülni és a felállás is nagy nehézségek árán.egy ismerősöm ajánlotta menjek el egy állapot felmérésre, ahol számomra új, viszont nagyon ésszerű és hihető dolgokat tudtam meg magamról. A Dr úr ( János )azt javasolta, ha amit ő most mondott nekem betartom 3-4 nap múlva jobb lesz! Valóban így is történt! A kezeléseket azonnal elkezdtem. Nem is emlékszem mikor szaladtam, fájdalmaim miatt és észre sem vettem, a Nyugatinál van 4db lámpa, ahogy jöttem a kezelésről, a Spar előtt megláttam zöld a lámpa és ösztönössen elkezdtem szaladni, és mikor átértem a 4 lámpán, meg álltam egy pillanatra, és gondolkodtam, ez most mi volt? Valóban velem történt? Idejét sem tudom mikor szaladtam és minden nehézség nélkül átjutottam a 4 lámpán!”
(Eszter)

Medical Healing Point - Hagyományos kínai orvoslás - Budapest

“A power plate megmozgatott olyan izmokat, amiket nem is tudtam, hogy vannak, a talpreflexológia mellett fantasztikus életmód tanácsokat is kaptam, a nyak és derék protokollnak hála, sokat javult a gerincem. Az asszisztensek kedvesek és mosolygósak, rugalmasan kezelik az időpont foglalásokat. A doktor úr minden egyes akupunkturánál rákérdez a tünetekre, és ennek megfelelően alakítja a kezelést, miközben étrendi javaslatokat is ad. Egyszóval valódi holisztikus kezelés zajlik. Köszönöm a doktor úrnak és minden kollégájának a csapatmunkát, aminek az eredményeként sokat javultam.”
(Éva)

Medical Healing Point - Hagyományos kínai orvoslás - Budapest

Egészségközpontunk és mozgásstúdiónk

Medical Healing Point Egészségközpont - hagyományos kínai orvosi kivizsgálás, akupunktúra, hormontanácsadás, belgyógyászat, nőgyógyászat, power plate, gyógytorna, masszázs, reflexológia, homeopátia
Medical Healing Point Egészségközpont - hagyományos kínai orvosi kivizsgálás, akupunktúra, hormontanácsadás, belgyógyászat, nőgyógyászat, power plate, gyógytorna, masszázs, reflexológia, homeopátia
Medical Healing Point Egészségközpont - hagyományos kínai orvosi kivizsgálás, akupunktúra, hormontanácsadás, belgyógyászat, nőgyógyászat, power plate, gyógytorna, masszázs, reflexológia, homeopátia
Medical Healing Point Egészségközpont - hagyományos kínai orvosi kivizsgálás, akupunktúra, hormontanácsadás, belgyógyászat, nőgyógyászat, power plate, gyógytorna, masszázs, reflexológia, homeopátia

Egészségközpontunk Budapesten, az Andrássy út közvetlen szomszédságában, a Kodály köröndnél található 340 négyzetméteren, ahol minden a Te gyógyulásodat szolgálja. 

Autóval a közeli utcákban tudsz parkolni, tömegközlekedéssel pedig az 1-es metró (földalatti) és a 105-ös busz Kodály körönd megállójától 3 perc sétával, a 72-es trolibusz Szinyei Merse Pál megállójától 5 perc sétával megközelíthető. 

Időpontot kérek fájdalomterápiára

+36 XX-XXX-XXXX
Kérjük add meg számlázási címed, amennyiben cégre kéred, úgy a cég adatait is.